Visszaterek...

 2011.04.06. 22:16

Legalabbis feltett szandekom, hogy felfrissitsem a blogom! Elore elnezest kerek mindenkitol, de ezentul kenytelenek lesztek ekezetek nelkul olvasni az irasaimat... (Jo oreg magyar Fujitsumat idokozben egy joval kecsesebb, "pehelysulyu" azonban "olaszul beszelo" netbookra csereltem..)

Mi tortent velem az utolso bejegyzes ota? Hat, azt tuti nem lesz idom elmeselni... Nagy vonalakban... tavaly julius elejen vegre otthagytam a korhaz melletti "residence"-t es osszekoltoztem a kedves parommal, aztan epp hogy berendezkedtunk, meg idonk se volt egy jot veszekedni es vissza kellett ternem par honapra Pecsre, es december ota megint itt vagyok, remelhetoleg veglegesen, Olaszorszagban...

Hol is lakom most? Egy helyes kisvàrosban Milanotol kb. 30 km-re keletre.. A varos neve sokaknak ismeros lehet: Gorgonzola. ...es most azt kerdezed: Jeeeeeeee, van ilyen varos azt hittem az egy sajt??? Es valoban van ilyen varos, es innen szarmazik a nevezetes kisse budos sajt... megjegyzem, az olaszok nagy resze sem tudja, hogy Gorgonzola egy varos... Raadasul nagyon jo hely, nyugis de minden van a kornyeken! Lenyeg, hogy legyen egy kocsid.. ez egy darabig problemas volt, de kb. 10 napja egy metal zold Daewoo Matiz tulajdonosa vagyok! :-) Eleinte akadtak nehezsegeim, de kezdek belejonni a vezetesbe, es teljesen mas erzes, ha a sajat kocsidat torheted ossze!! ;-)))

Az egyetlen problema, hogy a koltozest kovetoen nem kevessel nyult meg a munkaba jaras, az 5 perces seta helyett most kb. 1,5 orat utazom.. az baratok kozt is napi 3 oda-vissza... nem kicsit faraszto, de ezzel inkabb nem farasztalak benneteket... es magamat sem, inkabb megyek aludni, de igerem, most nem 2 ev mulva terek vissza!

Ciao ciao

A bejegyzés trackback címe:

https://ninainitalia.blog.hu/api/trackback/id/tr882805876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása